Domenico Piscopo

Domenico Piscopo

Meester Decorateur

Domenico Piscopo, geboren en getogen in het zuiden van Italië waar hart, cultuur en vakmanschap de basiselementen zijn van het bestaan. Een passie voor creativiteit, kwaliteit en mooie materialen, dat is waar Piscopo voor staat.

Als jonge jongen was Domenico al gefascineerd door de architectuur van alle gebouwen in zijn stad, observeerde elk detail en ontdekte zo zijn passie: het creëren en schilderen van nieuwe elementen en vormen.

In de afgelopen 20 jaar heeft Domenico zich gespecialiseerd in de mooiste decoratietechnieken en volgde een variatie aan verschillende trainingen bij Giorgio Graesan, Valpaint, Loggia, Oikos en San Marco.

De decoratieve wandafwerkingen (Italiaans en Venetiaans stucwerk) worden op een ambachtelijke manier gemaakt met natuurlijke materialen, duurzaam en ecologisch verantwoord. Domenico is meester decorateur in stucwerk, micro-cement, mortex en gespecialiseerd in marmer- en houtlook en handgetekende ontwerpen. Naast deze bijzondere decoratietechnieken voert hij ook regulier schilderwerk binnen en buiten uit.