Testimonials

Van een huis een thuis

Van een huis een thuis. Dat heb je mij gegeven met jouw prachtige werk.

Domenico heeft passie voor zijn vak en dat zie je terug in de resultaten. Alles met eigen hand en dat maakt iedere vierkante centimeter bijzonder.

Manou Faas

Vakwerk met een hoofdletter 'V'

Van onze heerlijke werkloft, inloopkast op de eerste verdieping tot keuken, woonkamer en erker…Domenico heeft er met aandacht, liefde en vakmanschap (met een hoofdletter V) bijzondere ruimtes van gemaakt waar wij iedere dag VOLOP van genieten.

Denise & Wim

Bekwaam, professioneel, punctueel en met een prachtig resultaat

Wij zochten een schilder om ons appartement een opknapbeurt te geven. Zo liepen we tegen Domenico aan. Bij de intake vroeg hij ons of we ook stucco venitiano wilden. Geen idee, doe maar! Het heeft werkelijk fantastisch uitgepakt! Mooie gebroken witte marmer muur in de woonkamer en een rode marmer muur in de slaapkamer. Domenico is een vakman en kunstenaar tegelijk. Ook zijn meegenomen italiaanse koffie smaakte perfect.

Annette en Eric uit Amsterdam.

Bekwaam, professioneel, punctueel en met een prachtig resultaat

Na een vakkundig advies, waarbij hij niet alleen onze smaak, maar ook de praktische aspecten in overweging nam, zijn wij in zee gegaan met Domenico. Bekwaam, professioneel, punctueel en met een prachtig resultaat. Voor ons volgende project hebben wij alweer een afspraak ingepland. Dankjewel voor het mooie werk Domenico!

Asselina

Grazie Domenico per il buon lavoro!

Ci siamo affidati a Domenico per fare alcune pareti decorate vedendo il suo sito internet ,con grande professionalità ci ha fatto dei pannelli come esempio e abbiamo potuto scegliere quello che ci piaceva di piu,il lavoro finale è ancora piu bello del pannello,siamo rimasti felici del lavoro e come è stato svolto con puntualità e pulizia.Grazie Domenico per il buon lavoro!

Andrea Fruscalzo

Wij zijn meer dan tevreden

Domenico heeft ons heel erg goed geholpen met het maken van een design voor onze openhaard, we wilden niets standaard. Het resultaat is fantastisch. Domenico is zeer professioneel, vakbekwaam en let op details. Wij zijn meer dan tevreden.

Jolanda